Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Estudi de recull d'informació de les empreses dels vivers de l'Ajuntament de Sabadell

centre de empreses industrial de Can Roquetacentre de promoció empresarial

Els passats dies 14 i 15 de desembre es va dur a terme als Vivers d´empresa de l´Ajuntament de Sabadell la presentació de l´estudi de recull d´informació de les empreses dels vivers.

La sessió es va instrumentar en dues jornades, una a cada Viver, on es va explicar a les empreses els resultats del citat estudi.

Estudi de recull d'informació de les empreses dels vivers de l'Ajuntament de Sabadell

A l´estudi es destaca que el 83% de les empreses enquestades formen part del subsector de serveis avançats per Empreses (knowledge intensive business services), el 85% dels treballadors/es de les emrpeses són qualificats i el 52% tenen previst augmentar la plantilla durant aquest 2018.  A nivell de formació, el 82% de les empreses residents als Vivers fan formació als seus treballadors/es i el 62% han fet R+D+I en els darrers 3 anys.

Les perspectives d´increment de facturació són bones ja que mentre només un 4% preveu una reducció de facturació,  el 35% es preveu que augmenti fins a un 10%,  un 29% entre el 10 i el 25% d´increment, un 25% entre el 25% i 65% i un 11% té previsió d´incrementar la facturació més d´un 65%.

Un cop feta la presentació de l´estudi, es va presentar el programa Erasmus per empreses i nous/ves emprenedors/es.

Després es va fer un pica pica Nadalenc on tots plegats vam compartir una bona estona i ens vam desitjar unes MOLT BONES FESTES i PROSPER 2018.