Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Coneix els finalistes del Concurs d'idees Innovadores per a Reptes Socials

premis del concurs Idees Innovadores per a Reptes Socials

El Centre de Promoció Empresarial i el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta de l’Ajuntament de Sabadell es posen a disposició dels projectes finalistes dels premis del concurs “Idees Innovadores per a Reptes Socials” desenvolupat des de la Xarxa d’Innovació Social del Vallès que dinamitza el Consell Comarcal.

Així, s’obre la possibilitat d’utilitzar alguna de les sales de coworking o incubació de forma gratuïta durant un període màxim de 12 mesos. Dels projectes interessats es farà una selecció dels 4 que podran accedir a un despatx per desenvolupar la seva activitat.

D’aquesta manera, els dos centres d’empreses de titularitat municipal es posicionen també com a espais d’allotjament oberts a projectes i empreses del sector de l’Economia Social i Solidària. En aquests moments, els centres registren una òptima ocupació d’empreses industrials i de serveis. Tal i com indica el regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro, “deixar la porta oberta també en aquests centres a projectes del sector de l’Economia Social i Solidària és també una mostra de l’aposta per un nou model de desenvolupament econòmic per a la ciutat”.

Aquesta col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell i el Consell Comarcal és fruit d’un acord subscrit l’any 2016. Fins al moment, 4 projectes finalistes de l’anterior edició del concurs “Idees Innovadores per a Reptes Socials” del Consell Comarcal ja han pogut fer-ne ús dels espais del CEI de Can Roqueta. Ara es preveu l’entrada de nous projectes.

Lliurament dels premis 4a edició

L’acte de lliurament de premis de la 4a edició d’aquest certamen s’ha celebrat precisament avui al Centre d´Empreses Industrials de Can Roqueta amb la participació del president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà Sánchez i el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro. En aquesta edició el jurat ha decidit premiar: Càtering social:”menjar bo i just”, Arte Paliativo, Bicinity Eco-lògic i Resident Odontologia.

La resta de finalistes, que no han estat premiats, també seran assessorats i podran treballar el seu model de negoci i tenir accés a recursos d’altres administracions locals del territori. Tant els guanyadors com els finalistes, comptaran amb el suport del Consell Comarcal que els ajudarà a promocionar i difondre els seus projectes a través de la Xarxa d’Innovació Social. En aquesta quarta edició La Xarxa d’Innovació Social ha rebut 40 candidatures als premis.