Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

De què depèn l’èxit en el procés d’emprenedoria?

projecte ELITE

Com a entitat col·laboradora del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, t'informem que la Universidad de Sevilla coordina un estudi per conèixer de què depèn l'èxit en el procés d'emprenedoria mitjançant el projecte ELITE, finançat pel Pla Nacional d'I+D. Si has estat persona usuària del Servei de Creació d’Empreses de l’Ajuntament de Sabadell pots col·laborar-hi responent aquest qüestionari, amb preguntes relatives a les teves inquietuds, característiques i motivacions, i guanyar una targeta regal d’AMAZON. L'objectiu d'aquest estudi és conèixer les característiques de l'emprenedor i com du a terme el procés de creació d'una empresa.

Si decideixes participar en l'enquesta, les dades de caràcter personal que proporcionis (no se sol·licita cap dada identificativa de la persona que permeti identificar-la de forma directa) seran tractades per la Universitat de Sevilla que, com a responsable del tractament de les dades recollides, les utilitzarà amb l'única finalitat d'elaborar l'esmentat estudi i aplicant les garanties exigides per la normativa en matèria de protecció de dades personals. El tractament de les dades per part de l'esmentada Universitat també implica la utilització del l'adreça de correu electrònic facilitada per poder contactar amb les persones que hagin estat beneficiàries del sorteig de targetes regal de AMAZON, valorades en 100, 50 i 25 euros. 

Per a qualsevol dubte, pots contactar amb el Sevei d'Emprenedoria de la Universidad de Sevilla al correu electrònic: emprendedores@us.es.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!