Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Cristina Soriano, al REBELPIN 2018 de la Berlin Fashion Week

Cristina Soriano, dissenyadora de moda resident a l'espai d'incubació del Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (CEI), està participant al concurs REBELPIN 2018 de la Berlin Fashion Week. Ja ha superat la fase de selecció i un jurat haurà de decidir el/la guanyador/a d'entre els deu finalistes. També hi ha un premi del públic, al qual es pot participar votant en aquesta pàgina abans del 19 de juny.

El REBELPIN - Fashion awards by ACTE és un concurs de moda per a dissenyadors/es europeus/es en el qual s’ofereix als joves emprenedors creatius i estudiants l’oportunitat de competir entre ells presentant tres dissenys que mostrin el seu talent en aquest concurs de moda i tèxtil internacional. El tema del concurs és ‘Light in the night’ (‘Llum en la nit’).

Cristina Soriano

Amb la marca Cristina Arrasa, Soriano presenta uns vestits de nit i còctel fets “amb ànima i gust per les coses ben fetes.” Els seus treballs aposten per la moda sostenible i el respecte pel medi ambient. Són fets a mà i de producció local i s'inspiren en la seva passió per viatjar.

La dissenyadora desenvolupa el seu projecte a Sabadell, en un espai d’incubació al CEI de Can Roqueta, gestionat per Promoció Econòmica de Sabadell. Aquest viver/centre d'empreses, juntament amb el Centre de Promoció Empresarial de l'Ajuntament de Sabadell, tenen com a objectiu donar suport a empreses de nova creació i empreses consolidades que vulguin créixer, acompanyant els projectes i les empreses allotjades amb assessorament, formació, accions de networking i altres activitats de suport.

El concurs està organitzat per ACTE (European Textile Collectivities Association), una organització que té com a missió promoure i projectar cap al futur la indústria europea del tèxtil i de la moda mitjançant la cooperació dels agents que en formen part, dels quals recull la innovació i el coneixement que generen i en connecta idees i experiències. La finalitat és estimular la col·laboració entre persones i empreses emprenedores per a la seva millora. En formen part 30 municipis i territoris europeus, els quals representen una població de més de 2.000.000 d’habitants. La xarxa també inclou institucions relacionades amb els sector.

La fase final del concurs se celebrarà durant la Berlin Fashion Week del 3 al 7 de juliol, on es decidiran les propostes guanyadores. L'ajudes amb el teu vot?