Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

El projecte RELOS3, liderat per Sabadell, duu a terme un esdeveniment de capacitació a Sevilla de la mà de la Plataforma S3 de la Comissió Europea

El projecte Interreg Europe RELOS3 va celebrar els dies 13 i 14 de juny a Sevilla el seu cinquè i últim esdeveniment temàtic, aquest cop de capacitació de tècnics i polítics en la temàtica de les estratègies d’especialització intel·ligent i del seu desplegament en l’àmbit local. L'esdeveniment estava organitzat conjuntament amb la Plataforma S3 del Joint Research Centre de la Comissió Europea.

RELOS3 és un projecte finançat pel programa de la Comissió Europea Interreg Europe que té una durada prevista de cinc anys (2017-2021). Proposa un enfocament innovador d'implementació d'estratègies d'especialització intel·ligent amb una perspectiva local. Està liderat per Promoció Econòmica de Sabadell i el formen un consorci amb institucions d’Itàlia, Polònia, Holanda, Estònia i Malta.

projecte Interreg Europe RELOS3

La jornada del 13 de juny va comptar amb la presència del regidor de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro, que va presentar-la i liderar-la amb representants de la Comissió Europea, d'Interreg Europe, de la Plataforma S3 i de la Junta de Anadalucía. S'hi va debatre sobre com treballar en l’àmbit local l’especialització intel·ligent per a un ecosistema fort.

Podeu ampliar la informació clicant a la nota de premsa.