Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Assessorem empreses per créixer (SERVEI GRATUÏT)

Ja has creat el teu negoci i necessites una empenta? Et seria realment d’ajut una persona amb experiència que dominés aspectes pressupostaris, comercials o de màrqueting, entre d’altres? El Marco, l’Ivan i la Magda són tres persones que es trobaven en aquesta situació fa un temps i van recórrer al nostre servei gratuït de consolidació empresarial.

En el cas del Marco, la seva cafeteria no acabava de rutllar i no li sortien els números. Després de fer molta feina i preparar un escandall de costos va prendre consciència que cada vegada que venia un entrepà hi perdia diners. L’Ivan va obtenir la informació necessària per importar peces de la Xina i la Magda està preparant una campanya de crowdfunding per finançar una nova línia de producte.

Aquestes persones han tingut l’assessorament d’un especialista i des de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell els hem donat l’oportunitat de conèixer-lo. Per tant, a l’Ajuntament no només et donem suport en la creació del teu negoci, sinó també podem acompanyar-te un cop ja t'has establert.

Això ho fem posant a disposició de les empreses un equip de persones multidisciplinari per dur a terme assessoraments en diferents àmbits com l’àrea financera, comercial, màrqueting, producció i també en aspectes fiscals, legals o fent un acompanyament en la cerca de finançament. Per aquests assessoraments es compta amb la col·laboració de persones integrants de dues entitats sense ànim de lucre com són VAE (Voluntaris Assessorament Empresarial) i SECOT (Voluntariat Tècnic d’Assessorament Empresarial).

Si creus que com el Marco, l’Ivan i la Magda aquest suport et pot ser d´utilitat contacta amb nosaltres. Primer es durà a terme una trobada per conèixer la situació i veure en quines àrees et cal suport i posteriorment posarem en agenda les diferents trobades amb les persones assessores.

Per a més informació: sbdempresa@ajsabadell.cat o trucant al telèfon 93 745 31 6.