Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Descobreix el programa Erasmus per a joves emprenedors/es

Si estàs emprenent o tens una idea de negoci i vols tenir l’oportunitat d’anar a fer una estada en una empresa de la Unió Europea, contacta amb nosaltres. 

El programa Erasmus per a joves emprenedors/es és un projecte d'intercanvi destinat a persones emprenedores i finançat per la UE. Des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom i t'informarem de com fer-ho.

Ja fa 4 mesos que en Koldo, un jove emprenedor, va iniciar la seva estada en una empresa a Alemanya en el marc del programa Erasmus per a emprenedors/es novells/es. En Koldo ens explica que se sent completament integrat en l'equip de l'empresa d´acollida hardware.co i, de fet, ens comenta que es va consolidant com una persona referent en innovació dins de la companyia.

Erasmus per a joves emprenedors/es

Me siento muy integrado e incluso he adquirido un rol de innovación. Soy el leader de crear una cultura innovadora dentro de la empresa. Eso es muy importante para mi, ya que el proceso que generaré me servirá para mi proyecto personal y futura empresa. Podré testar mi proceso en una startup real y eso me dará mucha experiencia y feedback.

En Koldo és un emprenedor novell que tenia molt clar que per tal de millorar les seves habilitats com a emprenedor li calia passar un temps en una empresa d’un altre país de la UE. Juntament amb l’empresa d’acollida està aprenent a tancar i posar en agenda reunions amb possibles clients, negociar amb proveïdors i preparar ponències per fires i esdeveniments.

Gràcies al programa Erasmus, en Koldo percep un suport financer mensual que li permet fer aquesta estada.  Al llarg d'aquests mesos i mentre col·labora amb l’empresa a Alemanya, en Koldo treballa en la seva pròpia idea de negoci fent contactes, millorant-ne la idea i perfilant la manera de dur-la a terme.

Si vols viure una experiència com en Koldo, contacta amb nosaltres i t'informarem de com fer-ho.

 MÉS INFORMACIÓ