Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

BusUp, el servei de transport intel·ligent, arriba a Sabadell

Els ajuntaments de Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de la Mogoda i Sabadell estan implantant conjuntament BusUp, un servei de bus compartit pensat per millorar la mobilitat dels treballadors en zones d'aquestes poblacions on l'oferta de transport públic és limitada. El servei permet compartir viatges en bus privat per desplaçar-se fins a la feina en un trajecte intel·ligent.

BusUp

Impulsat per la companyia BusUp, el servei esdevé una alternativa al desplaçament amb vehicle privat que presenta avantatges des del punt de vista econòmic, mediambiental i laboral. Es tracta d'un trajecte optimitzat, ja que s'adapta a la demanda dels usuaris i atén les necessitats de cada empresa. El vehicle ofereix rutes directes, seient garantit i wifi gratuït.