Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

ENQUESTA. Quines són les necessitats de la seva empresa?

Per aplicar polítiques adequades a les necessitats del teixit empresarial, tant les administracions com els agents econòmics i socials hem de conèixer les demandes i inquietuds de les empreses del territori. Per aquest motiu li proposem participar en una enquesta.

Des de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb 13 ajuntaments més* i els agents econòmics i socials (CCOO,UGT, Cambra de Sabadell, Centre Metal·lúrgic, CIESC i PIMEC), estem treballant en l’elaboració de l’Estratègia Territorial de la Conca del Riu Ripoll i la Riera de Caldes que ens serveixi de full de ruta pels propers anys per a les actuacions en matèria de desenvolupament econòmic i d'ocupació. Com a punt de partida, necessitem aprofundir en la situació, necessitats i inquietuds de les empreses que esteu treballant en el territori, i és per això que us demanem si ens podeu respondre unes preguntes que fan referència a l'establiment o establiments que té l'empresa en aquest àmbit definit pels municipis que participen de l’estratègia.

L'enquesta té com a objectiu ajudar a les administracions públiques i altres organitzacions a assistir als empresaris, a partir de l’aprofundiment de les seves necessitats i del què creuen que és prioritari per a la millora de la competitivitat del teixit productiu. La vostra cooperació garantirà que les opinions expressades siguin representatives de tots els empresaris del vostre sector. En compliment de la legislació vigent referent a la protecció de dades, li garantim l’anonimat en la resposta d’aquest qüestionari. Gràcies per participar a l'enquesta. La seva opinió és important. No li portarà més de 5 minuts.

participi en l'anquesta

* Ajuntaments de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, La Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.