Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

3 OCT. Meeting Point sector Realitat Virtual: visió augmentada i artificial (VRA)

La comunitat online Open Industry 4.0, promoguda pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa, i que compta amb el suport institucional de la Diputació de Barcelona, organitza el pròxim 3 d'octubre el Meeting Point del sector de la Realitat Virtual, la visió augmentada i artificial (VRA).

Cada cop són més les empreses de l'entorn industrial que estan adoptant la realitat virtual, la realitat augmentada i la visió artificial com a fórmula de millora de la seva producció, els dissenys, la simulació el manteniment o la formació, entre d'altres. Per aquest motiu, l'Open Industry 4.0 proposa una trobada on explicar el potencial d'aquestes tecnologies i convidar els professionals de la indústria, a través d'experiències reals i demostracions in situ, l'aplicació d'aquestes tecnologies a la cadena de producció.

El Meeting Point de VRA constarà principalment de dues propostes. En la primera d'elles, anomenada Tech&Coffe, els participants podran veure demostracions i fer un 'tasteig tecnològic' de diversos productes. En aquest espai, podran comprovar l'aplicació de les noves tecnologies al màrqueting i al reforç de vendes, constatar com poden millorar les cadenes de producció i fins i tot provar unes smarts glasses i diversos aplicatius wearables. Les empreses participants són: BCN-Vision, Innovae i Aumenta Solutions.

D'altra banda, també hi haurà diversos espais de trobada i networking. En aquest sentit, ACCIÓ, de la Generalitat de Catalunya, presentarà el seu programa de suport a la implementació de les tecnologies disruptives i mostrarà quines són les oportunitats de negoci d'aquest sector a Catalunya.

En aquest espai també hi haurà consultories ateses per diferents empreses del sector, que alhora exposaran els seus productes i serveis avantguardistes que representen una innovació o millorar significativa al mercat. Aquestes empreses o agents seran: el CVC, Eurecat, SICK Optic, VISYON360 i Infarmon. També el BBVA-Caixa de Catalunya presentarà els seus productes i serveis per poder finançar accions d'innovació a l'empresa. La trobada s'iniciarà a les 9:30h al Centre de Negocis Nodus Barberà, situat al carrer Mogoda número 1 del Polígon Industrial Can Salvatella, a Barberà del Vallès.

Meeting Point de VRA

INCRIPCIONS