Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

2 OCT. Workshop Finançament i Investiment Readiness

Inno Rocket, l'Accelaration Lab del Vallès Occidental, organitza el workshop Finançament i Investment Readiness per al proper dimarts 2 d'octubre de 9 a 15 h al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (av. Can Bordoll, 119), dirigit a startups que necessitin validar continguts de l'investement ready package per oferir-lo als inversors. 

S'hi tractaran els aspectes clau que permeten afrontar amb garanties la recerca d'inversió, amb l'assessorament de reconeguts inversors professionals. L'activitat serà conduïda per Jordi Cusidó i comptarà amb la col·laboració dels experts Toni Raurich (professional d'internet), Albert Parés (gestor de fons d’inversió) i Jordi Mercader (economista).

Inno Rocket, l'Accelaration Lab del Vallès Occidental

Com que l'activitat té una aforament limitat, és imprescindible reservar plaça. Per assisitir-hi, cal escriure un correu a la següent adreça de correu electrònic o trucar al 93 745 31 61.

L'acte està organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell i Nodus Barberà i compta amb el suport d'Acció. Trobareu més informació d'aquest taller clicant al següent enllaç