Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Concurs #CoinnovemSabadell d'idees, prototips i productes innovadors

L’Ajuntament de Sabadell convoca la 2a edició del concurs #CoinnovemSabadell d'idees, prototips i productes innovadors per al desenvolupament urbà, obert a candidatures tant de persones físiques (estudiants, inventors o ciutadania en general) com d'associacions, empreses, universitats o centres tecnològics. Poden presentar-se candidatures fins al 31 d'octubre.

#CoinnovemSabadell

Amb aquest concurs, l’Ajuntament té com a objectiu la detecció i recollida d’un conjunt valuós d’idees, prototips i productes urbans innovadors potencialment aplicables a la ciutat.

QUÈ ESTEM CERCANT?

S'han definit 2 categories:

  • Idees innovadores per al desenvolupament urbà (encara no transposades pel candidat en productes, processos o metodologies desenvolupades com a prototip o implementades en un entorn real).
  • Productes, processos o metodologies per al desenvolupament urbà, ja desenvolupats com a prototip o implementats pel candidat/a en un entorn real
QUI POT PRESENTAR-S'HI?

S'hi poden presentar persones físiques a partir de 14 anys (individualment o en equip d'un màxim de 5 persones) o persones jurídiques. De Sabadell o d'arreu.

Només una candidatura per persona.

INSCRIPCIÓ

Cal baixar i omplir dos formularis que trobareu al web municipal (trobareu l'enllaç al final). Llegiu atentament el resum de documents que cal incloure en la candidatura.

TERMINI

El termini de presentació de candidatures al concurs d'idees innovadores per al desenvolupament urbà #CoinnovemSabadell finalitza el dia 31/10/2018 (inclòs).

PREMI

4.000 euros per candidatura i espai gratuït durant 6 mesos en un dels centres d'incubació o co-treball municipals, a partir de l'1 de gener de 2019 i amb subjecció a la normativa d'aquests centres.

MÉS INFORMACIÓ

Per formalitzar la inscripció i informar-vos sobre més qüestions (bases, convocatòria pública, inscripció, jurat, edició 2017...) cliqueu l'enllaç