Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Fòrum de Tecnologies i Innovació. Conferència sobre robòtica i impressió 3D

Fòrum de Tecnologies i Innovació inclourà la conferència "Tecnologies 4.0 aplicades a la indústria: robòtica i impressió 3D". La 6a edició del Fòrum es celebrarà el 15 de novembre al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta. Les persones interessades en assistir-hi a la conferència poden inscriure's fins el 12 de novembre.

El Fòrum de Tecnologies i Innovació es celebra per sisè any consecutiu es amb l’objectiu principal de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses, persones emprenedores i investigadores que vulguin establir contactes amb centres tecnològics i de recerca  o conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic.  En aquesta ocasió, el Fòrum es centrarà en les tecnologies avançades aplicades a maquinària i packaging.  L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració del Cluster Packaging i el Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

El programa del Fòrum es divideix en tres parts.

CONFERÈNCIA

En el marc de Fòrum tindrà lloc la conferència Tecnologies 4.0 aplicades a la indústria: robòtica i impressió 3D. IAM 3D HUB i STÄUBLI aportaran la seva visió sobre l’impacte de les tecnologies avançades aplicades a packaging i maquinària, i com afecten a la competitivitat empresarial, en una conferència moderada pel PACKAGING CLUSTER. L’assistència és lliure prèvia inscripció on line ABANS DEL 12 NOVEMBRE

MARKETPLACE

A continuació de la conferència tindrà  lloc el Marketplace. Un màxim de 20 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte, o oferta de tecnologia  associada a un o diversos àmbits del Fòrum durant un màxim de 3 minuts davant els assistents. La inscripció ja està tancada per poder exposar en aquest denominat Marketplace on es donen a conèixer les tendències del sector.

BROKERAGE

Tot seguit després del Marketplace i d’un cafè networking que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el Brokerage. En aquest espai,  empreses, grups de recerca, centres tecnològics, i altres professionals tindran l’oportunitat, de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada cal inscriure’s també prèviament ABANS DEL 6 DE NOVEMBRE.  El Brokerage parteix, per tant, d’una agenda de reunions concertada. L’any passat es van programar un total de 132 entrevistes bilaterals en aquest espai.