Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

CONVOCATÒRIA OBERTA. Ajuts en forma de garantia a l'economia social

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de l'Institut Català de Finances per a la concessió d’ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses de l’economia social per als anys 2018-2019, segons la Resolució TSF/2535/2018, de 22 d'octubre. El termini de presentació de sol·licituds restarà obert fins al 31 de desembre. 

Els ajuts es concreten en préstecs per a empreses de l'economia social i cooperativa per finançar inversions, necessitats de circulant, bestretes de contractes amb el sector públic i capitalitzacions de les pròpies empreses. Poden beneficiar-se'n les cooperatives i federacions de l'economia social, les societats laborals, les societats agràries de transformació, les empreses d'inserció, els centres especials de treball i entitats promotores, les persones físiques (en cas d'aportació de capitals a entitats) i les fundacions i associacions amb activitat econòmica inscrites (RESES). 

Podeu trobar més informació i presentar la sol·licitud clicant l’enllaç OVT canal tràmit.