Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

JORNADA EMPRESARIAL. Fer negocis amb l'administració pública. Per on començo?

Si ets un/a empresari/ària o un/a autònom/a que pugui estar interessat/da a treballar o que treballi actualment amb l’administració pública, a la jornada empresarial 'Fer negocis amb l'administració pública. Per on començo?' es farà una aproximació als aspectes bàsics de la nova normativa de contractació administrativa i als canvis que comporta.

La formació tindrà lloc al Centre d'Empreses Industrials (av. Can Bordoll, 119) el 28 de novembre de 16 a 19 h i tindrà com a ponents Sílvia Subirana, advocada, responsable de la unitat de contractació i serveis jurídics i professora col·laboradora de la UOC i ISDE, i Margarida Rodríguez Viles, advocada i professora col·laboradora de la UOC. El curs és gratuït i cal inscriure-s'hi amb antelació.

S'hi impartiran continguts en relació a les novetats generals de la Llei 9/2017 de 8 de novembre de Contractes del Sector Públic (BOE 9/03/2018), preparació i adjudicació dels contractes de l’administració pública, efectes, compliment i extinció dels contractes de les administracions públiques, modificació del contracte, cessió i subcontractació, clàusules socials i mediambientals i el recurs especial en matèria de contractació, entre d'altres.

Per a més informació i formulari d'inscripció, cliqueu l'enllaç.