Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA. INFODAY ERASMUS per a empreses i persones emprenedores

Vols fer una estada empresarial a la UE o descobrir nous mercats rebent persones emprenedores de la UE?. Participa a l’INFODAY ERASMUS, una sessió informativa sobre el Programa Erasmus per a persones emprenedores novelles.


Programa ErasmusQUÈ ÉS

El Programa Erasmus és un programa que permet que persones emprenedores en estadis inicials facin estades en empreses de la resta de països de la UE amb el suport financer de la Unió Europea amb la missió de millorar les seves habilitats emprenedores. Les estades tenen una durada mínima d´un mes i màxima de sis mesos. Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell és una de les quatre organitzacions intermediàries que la Unió Europea ha acreditat per tal de gestionar el programa a Catalunya.

A QUI S’ADREÇA

El programa t´interessa si:

  • Tens una idea de negoci o ets emprenedor/a i estàs iniciant l´activitat. T´agradaria fer una estada per millorar les teves habilitats emprenedores a una empresa de la Unió Europea.
  • Ets empresari/a i voldries acollir a una persona emprenedora de la resta de la Unió Europea.
INFODAY ERASMUS

Sessió informativa el 19 de desembre a les 13.30 h al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119, Sabadell)

INSCRIPCIÓ INFODAY ERASMUS

Cal adreçar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat