Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: Meeting point empresarial al centre tecnològic IAM 3D HUB

Descobreix el centre tecnològic IAM 3D HUB. Et convidem a assitir al meeting point previst el 12 de desembre a aquest espai que va néixer amb l'objectiu d'accelerar l'adopció i el desenvolupament de les tecnologies de fabricació additiva i d’impressió 3D a Europa. L'acte és obert a totes les empreses interessades.

MEETING POINTMEETING POINT

En el marc de les actuacions del projecte Open Industry 4.0, la comunitat virtual, en el qual participem sis ajuntaments del Vallès: Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Rubí, Terrassa i Montcada i Reixac, Sabadell organitza  una visita a l’IAM 3D HUB.  Les empreses interessades a assistir estan convidades el dia 12 de desembre prèvia sol·licitud adreçant un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.

PROGRAMA DE LA VISITA

9:30 a 09:45: Cafè de benvinguda

9:45 a 10:15: Presentació IAM 3D HUB

10:15 a 11:00: Tour per les instal·lacions de l’IAM 3D HUB:

  • Showroom peces impreses en plàstic i metall. Repàs de materials I tipus d’acabats.
  • Visita zona d’impressió metall de Renishaw. Presentació de la tecnologia i sistema d’impressió.
  • Visita fàbrica d’impressió 3D: Organització de l’espai (floor plant), presentació de la tecnologia d’impressió en plàstic Multi Jet Fusion (HP) i dels diferents equipaments de post-processament utilitzats.