Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Com formar part del programa Erasmus per a joves emprenedors/es

Si estàs emprenent o tens una idea de negoci i vols tenir l’oportunitat d’anar a fer una estada en una empresa de la Unió Europea, contacta amb nosaltres. El programa Erasmus per a joves emprenedors/es és un projecte d'intercanvi destinat a persones emprenedores i finançat per la UE. Des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom i t'informarem de com fer-ho.

Aquesta setmana ha finalitzat la seva estada un dels darrers emprenedors que enguany han fet una estada a una empresa de la resta de la UE amb el suport financer de la Unió Europea.En Koldo va marxar a principis de juny carregat d’idees i il·lusió a Berlín per fer una estada a l´empresa Fresh Energy. Setmana rere setmana, en Koldo ens ha anat informant de les seves activitats dins l'equip. A l’empresa en Koldo ha participat en la proposta d´expansió de Fresh Energy a Espanya. El seu repte principal era començar pel País Basc i per això va iniciar contactes amb el Govern Basc.

En Koldo va marxar a principis de juny carregat d’idees i il·lusió a Berlín per fer una estada a l´empresa Fresh Energy

La seva feina ha estat molt intensa, anàlisi sector i mercat, prospecció de situació actual, cerca de possible finançament Europeu, reunions amb interlocutors, etc. Passats 6 mesos li hem preguntat sobre com valora la seva experiència empresarial a Berlín i opina que ha estat “una gran experiència, ja que gràcies als coneixements adquirits estic muntant la meva pròpia empresa, que donarà servei a Fresh Energy facilitant la seva penetració en països fora d’Alemanya. Alhora finalitza la meva estada amb el programa Erasmus for young entepreneurs i l’equip de Fresh Energy m’han felicitat pel treball fet i m’han dit que això no és un adéu sinó un nou welcoming". En Koldo ha decidit doncs, quedar-se a emprendre a Berlín. Li desitgem molta sort!.

Si tens un projecte empresarial Si vols viure una experiència com en Koldo, contacta amb nosaltres i t'informarem de com fer-ho.

MÉS INFORMACIÓ