Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: Jornada "10 anys innovant en el sector tèxtil"

10 ANYS INNOVANT EN EL SECTOR TÈXTIL és el títol de la jornada que tinddrà lloc el 25 de gener de 2019 amb l’objectiu de donar a conèixer els resultats i els beneficis que han generat i que poden generar les accions de política industrial implantades al sector tèxtil-moda entre el anys 2008 i 2018 des dels Ajuntaments d’Igualada, Manresa, Sabadell, Mataró, Badalona i Terrassa.

10 anys innovant en el sector tèxtil

T’INTERESSA SI

Si ets una persona emprenedora, podràs conèixer les mesures d’estímul a l’emprenedoria que s’han fet i es faran en els propers anys. L’objectiu és que els emprenedors vinculats a les nostres accions, tingueu un procés d’entrada al mercat i unes expectatives de consolidació molt més segures. Si pertanys a un ens local (Ajuntament, Consell Comarcal…) podràs conèixer de primera mà bones pràctiques i casos d’èxit, que segur et seran d’utilitat per aplicar a altres sectors amb els que ja estàs treballant o tens previst treballar. Si ets empresari podràs conèixer de la mà d’experts: La qualitat dels nostres programes formatius, sempre ajustats, al màxim, a l’oferta de llocs de treball de les empreses i del perfil de les persones aturades, programes amb els que s’han format multitud de treballadors i treballadores. La plataforma d’interrelació empresarial d’oferta i demanda de productes i serveis del sector que, a data d’avui, ja agrupa a més de 560 productors de proximitat i per la que han passat més de 76.000 usuaris, així com, conèixer formes molt més sostenibles i escalables de produir al sector.

INSCRIPCIÓ

Pots inscriure't per mitjà d'aquest ENLLAÇ

DATA I LLOC
  • 25 de gener de 2019 de 9h a 13:15h
  • Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Rambla d’Egara, 270, 08221 Terrassa)