Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Creació d'empresa pas a pas

CREA LA TEVA EMPRESA EN 48 HORES

Si necessites ajut per tramitar la creació de la teva empresa pots utilitzar els nostres PUNTS D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR acreditats pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Les formes jurídiques que es poden acollir a aquest servei són :  les Societats de Responsabilitat Limitada (SL i SLU) (gestió, més la signatura notarial que si coincideixen el dia es pot crear en 24 hores), Treballador/a Autònom/a  (Empresari/a Individual ), Societat Civil Privada (el contracte privat entre les parts s'ha de portar el dia de la constitució), Comunitat de Bens (el contracte privat entre les parts s'ha de portar el dia de la constitució), i Empresari de Responsabilitat Limitada (s'ha de portar l'escriptura de la vivenda a protegir).

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i a l’Autònom/a de Sabadell (ctra. de Barcelona, 208 bis Vapor Llonch), el Centre de Promoció Empresarial (C. de les Tres Creus, 236) i el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119) estan habilitats per oferir aquest recurs a les persones que ho sol·licitin.

 

QUÈ HAS DE FER PER SOL·LICITAR AQUEST SERVEI?

Demana citaaportar documentació el dia de la cita

(*)  Documentació SL o SLNE

Documentació Treballador/a Autònom/a

Documentació Comunitat de Bens

Documentació Empresari/a de Responsabilitat Limitada

Documentació Societat Civil Privada

TOTA LA INFORMACIÓ AL TEU ABAST EN UN CLIC

Des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom t'oferim informació dels passos a seguir per tramitar la creació de qualsevol forma jurídica. Només t'has de descarregar el document pdf adjunt (menú lateral) corresponent a cada forma jurídica i de forma senzilla podràs conèixer quins són els tràmits i on has d'adreçar-te per fer realitat una idea de negoci. Si desitges conèixer més en detall les característiques de cadascuna d'aquestes formes jurídiques pot descarregar-te AQUÍ un esquema de les principals diferències entre unes i altres.