Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: Augmenta les vendes de la teva empresa d'una forma sòlida

En el marc del programa de Formació Empresarial 2019 s'ha obert la inscripció al curs Augmenta les vendes de la teva empresa d'una forma sòlida, que s'impartirà els 26 i 28 de març, 9-14 h, al Centre d'Empreses Industrials (av. can Bordoll, 119).

El curs està adreçat tant a persones emprenedores com a empresaris/àries individuals i empreses. Serà impartit per Ramón Esteban de la Consultoria Koymark i té com a objectiu principal que els assistents assoleixin les claus per incrementar les vendes de qualsevol empresa. El taller es desenvolupa amb sessions de role play i casos reals.

En la primera sessió s'oferiran continguts relacionats amb la venda, el venedor i el client, mentre que en la segona els continguts s'orientaran cap a la comptabilitat i la comercialització.

El curs és gratuït i les places són limitades. Requereix inscripció prèvia i les sol·licituds s'admetran per estricte ordre d'inscripció.

OFERTA FORMATIVA 2019