Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L'INCASÒL comercialitza 33 locals comercials en nou municipis

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat el procés de comercialització de 33 locals comercials en règim de venda, lloguer o lloguer amb opció a compra mitjançant un procediment d’informació pública.

Els locals estan situats en nou municipis diferents de Catalunya: Barcelona, Cornellà de Llobregat, el Masnou, el Prat de Llobregat, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Santa Coloma de Farners i Sabadell.

La superfície dels locals oscil·la entre els 42 m2 del més petit als 388 m2 del més gran i es poden adaptar a qualsevol tipus de negoci. La informació detallada sobre tots els locals que es comercialitzen està publicada en aquest enllaç.

Les ofertes es poden presentar a la seu de l’INCASÒL, al carrer Còrsega, 273, de Barcelona, fins a les 14 hores del 23 d’abril. L’INCASÒL valorarà les ofertes presentades i obrirà les propostes en un acte públic que es celebrarà el dia 26 d’abril a les 12 hores a la seva seu.