Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

'Com innoven les grans empreses col·laborant amb start-ups', ponència del Cafè Aventura

Aquest és el títol de la ponència que impartirà Xavier Servat, mànager de Fluidra Accelera, que serà presentada per Albert Torruella, responsable del programa de Corporate Venturing a ACCIÓ. 

La ponència servirà d'introducció a la la setena edició del Cafè Aventura, el fòrum d'emprenedoria de Sabadell, que se celebrarà al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta el proper 27 de juny. La jornada començarà a les 8:30 h amb les acreditacions de participants i assistents i a les 9 h es donarà la benvinguda institucional. El Cafè Aventura pròpiament dit és l'acte de presentació de les empreses i dels projectes escollits mitjançant un elevator pitch davant de les persones assistents, les accions de networking i dinàmiques empresarials posteriors (a càrrec de la Xarxa Onion) i la ponència prèvia. Podeu consultar tot el programa en el següent ENLLAÇ.

La jornada vol donar impuls i visibilitat a les noves empreses, en especial, aquelles més innovadores i de base tecnològica, premiar la creació i el desenvolupament de noves activitats empresarials, sobre tot les relacionades amb el disseny i les tecnologies aplicades a la indústria i facilitar el contacte entre els diverses persones participants i l’accés a recursos econòmics i tecnològics entre d’altres. En aquesta edició es repartiran més de 5.000 € en premis entre les empreses i projectes concursants.

Les persones interessades a assistir-hi poden inscriure-s'hi omplint el següent formulari abans del dia 26 de juny.