Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

14 de novembre, data del proper Fòrum de Tecnologies i Innovació

El 14 de novembre és la data en què se celebrarà la 7a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell. Aquest any tindrà la robòtica com a protagonista. 

La jornada es planteja com a plataforma per difondre la robòtica com a tecnologia clau per a la transició de les empreses vers la indústria 4.0 i té com a objectiu promoure la col·laboració entre empreses i emprenedors/es i agents d'innovació (centres tecnològics i de recerca, universitats...) a qui va adreçat el Fòrum.

Amb la robòtica com a centre d'interès d'aquesta edició, el Fòrum convida els agents interessats a participar al seu Marketplace -un espai de presentació dels projectes, productes i solucions relacionats amb l'àmbit del fòrum- i al Brokerage -una sessió de networking en la qual es posen en contacte els participants mitjançant una agenda personalitzada-. L'acte és introduït per una conferència marc amb un format dinàmic i un enfocament pràctic que tractarà sobre les aplicacions que ofereix la robòtica a les empreses.

Després de ja 6 edicions, el Fòrum s'ha consolidat com l’esdeveniment de referència en el teixit industrial del territori. Aquest projecte està organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell i els Ajuntaments de Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració d'agents socioeconòmics del territori i subvencionat per la Diputació de Barcelona.