Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Les emprenedores Zer Collection, guanyadores del concurs Rebelpin by ACTE

Zer Collection, un estudi de disseny creat per Ane Castro i Núria Costa i que aposta per una moda sostenible i creada amb noves tecnologies, ha resultat la proposta guanyadora del concurs REBELPIN. 

Els premis de moda d’ACTE (Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees) es van disputar en el marc de la Setmana de la Moda ALTAROMA, celebrada del 4 al 7 de juliol del 2019. Aquest concurs ofereix a joves emprenedors/es, creatius i estudiants europeus l'oportunitat de competir entre si i presentar les seves habilitats úniques en la indústria del tèxtil i de la moda internacional.

El tema d’inspiració per a la presentació dels tres outfits va ser la Selva Urbana i el jurat estava format per un equip interdisciplinar del sector moda europeu. Els seus integrants formaven part d'empreses i organitzacions provinents de Suècia, Polònia, Portugal i Itàlia.

Al llarg de la seva carrera, les dues emprenedores han mostrat un interès especial pels materials i les tecnologies. Per això van decidir realitzar les seves pràctiques a Holanda. Un cop allà i tenint en compte que treballaven molt bé juntes es van plantejar unir forces i presentar un projecte de final de grau en conjunt. Aquest va ser el començament de ZER Collection. Van guanyar el premi a la millor col·lecció de moda de la promoció i van decidir presentar-se al concurs de Samsung Ego Innovation Project amb una nova col·lecció. Amb aquest premi van acabar per decidir que volíem que ZER Collection fos el seu projecte de vida.

L'Ane i la Núria han estat estudiants de l'Escola Superior de Disseny (ESDI) de Sabadell. Actualment estan allotjades al Tecnocampus Mataró, en l’espai Reimagine Textile.