Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

CONVOCATÒRIA OBERTA: Ajuts a la innovació vinculats a l'Economia Circular

El Departament d'Empresa i Coneixement i ACCIÓ han obert la concovatòria d’ajuts per a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular, en l’àmbit dels residus.

Els projectes subvencionables han d'estar especialment relacionats amb la generació i gestió dels residus i comportar nous processos o la millora tecnològica dels ja existents, en un d'aquests 4 àmbits:

  • Que el valor dels productes, materials i recursos es mantinguin el màxim de temps possible dins l’economia.
  • Que es generin el mínim de residus possible
  • Caminar cap a l’objectiu de màxima eficiència en l’ús de recursos, reduint el consum de matèries primeres i la generació de residus en tot el cicle de vida dels productes.
  • Millora de processos de tractament de residus amb l’objectiu de recuperar recursos i/o disminuir la quantitat de residus que finalment són destinats a dipòsit (millora de processos de tractament).
  • Els projectes han de tenir una despesa en R+D mínima de 150.000 euros per obtenir, a fons perdut, un ajut de fins al 70%.

Poden ser beneficiaris/àries d’aquests ajuts les empreses amb ànim de lucre que tinguin establiment operatiu a Catalunya i com a mínim tres anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut o bé, que disposin d’una plantilla de com a mínim 5 treballadors en el mes anterior al de la presentació de la sol·licitud de l’ajut. Termini obert fins 16 de setembre. Més informació i sol·licitud AQUÍ