Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Ara, reemprèn: els darrers negocis en traspàs a Sabadell i entorn

Si tens interès a fer-te amb un negoci que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un.

Un reemprenedor és qui té el projecte de comprar una empresa o negoci que ja existeix. Aquesta és la llista dels 10 darrers negocis de Sabadell i poblacions veïnes que han entrat en cessió al programa i que busquen nova propietat: 

Es pot obtenir informació completa de tots els negocis en venda llegint-ne l'anunci, per la qual cosa només cal entrar al cercador de Reempresa. 

Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació, i la Diputació de Barcelona, que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor en processos de  transmissió empresarial. A través dels punts locals d'atenció, Reempresa ofereix assessorament individual i gratuït per a l’elaboració del Pla d 'empresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa, des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord. També ofereix eines de suport com la llista de negocis disponibles i una guia del reemprenedor. 

A l'OAEA de Sabadell donem suport i assessorament al reemprenedor. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic, al telèfon 93 745 31 61 o venint directament a les nostres oficines del Vapor Llonch (Ctra. Barcelona, 208 bis). 

Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.