Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

El VII Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà més de 70 responsables d’empreses, centres tecnològics i de recerca i agents econòmics

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119) acollirà aquest dijous 14 de novembre la setena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació. 

Per setè any consecutiu es celebra aquest esdeveniment amb l’objectiu principal de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses, persones emprenedores i investigadores que vulguin conèixer noves tecnologies per modernitzar l’empresa, establir contactes amb centres tecnològics i de recerca o conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic.

El Fòrum 2019 es presenta amb el títol “Robòtica i automatització a la 4a revolució industrial” en el marc d’un programa més ampli per al foment de la indústria 4.0, en el qual l’Ajuntament de Sabadell treballa conjuntament amb Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès per sensibilitzar i acompanyar a professionals i empreses que tinguin interès en descobrir les oportunitats que ofereix la introducció d’aquesta tecnologia al procés industrial.

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional. A continuació tindrà lloc la conferència compartida “Valor afegit de la Robòtica col·laborativa”, que comptarà amb la participació de Juan José Coronado, director general de l’empresa sabadellenca Vicosystems; Jorge Rutiña, director de Desenvolupament de Negoci de Vicosystems; Pablo Fernández, director de Solidsafe i TÜV FS Engineer i Salvador Creixell, director de Xari Creixell, SL, que explicaran les aplicacions d’aquesta tecnologia i exposaran algun cas pràctic.

Tot seguit, després d’un cafè networking que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el denominat Marketplace, on es donen a conèixer les tendències del sector. Un total de 17 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte o oferta de tecnologia associada a un o diversos àmbits del Fòrum, durant un màxim de 3 minuts, davant el públic assistent.

A les 12h un cop finalitzades les presentacions es celebrarà el Brokerage. En aquest espai, empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals tindran l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. El Brokerage parteix d’una agenda de reunions concertada.

L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració de Vycosystem i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Les persones interessades en assistir-hi com a públic encara poden formalitzar la seva inscripció a través de la web https://foruminnova.sabadell.cat/. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa i el hashtag oficial #FòrumInnovaSBD.

La benvinguda del Fòrum de Tecnologies i Innovació tindrà lloc dijous 14 de novembre, a les 9 del matí al CEI Can Roqueta i comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i el tinent d'alcaldia de l'Àrea d'Hisenda Pública i Economia Local i Regidor de Serveis Econòmics i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Quirze, Àlex Brossa.