Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Ajuts dels Cupons a la Indústria 4.0. ACCIÓ - Agència per la competitivitat de l’empresa

Està obert el termini de presentació de sol·licituds perquè les empreses interessades puguin optar a sol·licitar els Cupons a la innovació que ofereix un any més ACCIÓ - Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la subvenció és el d’oferir un descompte econòmic directe a les empreses participants, que es pot bescanviar per un servei d’un expert en innovació ofert per proveïdors acreditats d'ACCIÓ. Els cupons serveixen per promoure la innovació en productes i processos, alhora que també estableixen noves col·laboracions estratègiques per a l’empresa.

Termini de presentació de sol·licituds fins el 19 de desembre de 2019, a les 14h. Ajuts econòmics de fins a 14.000 euros que es podran fer servir per contractar un servei expert en indústria 4.0.

D’una banda, permetran identificar noves oportunitats de millora per avançar cap a la digitalització i, de l’altra, ajudar a implementar noves tecnologies 4.0. No deixis perdre aquesta oportunitat i demana el teu cupó!

+INFO