Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

COVID-19: Activitats Promoció Econòmica de Sabadell S.L

Atès el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19, Promoció Econòmica de Sabadell S.L posposa tota l'activitat presencial i tanca Vapor Llonch i Centre de Formació Cal Molins.

Atès el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19, Promoció Econòmica de Sabadell S.L posposa tota l'activitat presencial i tanca els seus equipaments de Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) i Centre de Formació Cal Molins (C. dels Calders, 32, Sabadell) des del dia 13 de març fins a nou avís. Aquelles persones usuàries que tinguin data i hora per rebre algun servei, us contactarem per donar-vos resposta.

Per tant, atesa la declaració d’estat d’alarma resten cancel·lades totes les actuacions que impliquin obertura al públic, obliguin a desplaçaments no permesos o contravinguin qualsevol altra mesura. Per contactar amb els diferents serveis de Promoció Econòmica de Sabadell S.L podeu utilitzar aquests correus electrònics:

Mentre duri aquesta situació excepcional, recordar que teniu a la vostra disposició les pàgines web