Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

COVID-19 SABADELL: Guia mesures econòmiques i servei d'atenció

L’Ajuntament de Sabadell està impulsant diferents mesures amb l’objectiu de mitigar l’impacte econòmic derivat per la crisi de COVID-19 i donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial de la ciutat.

Per resoldre dubtes en l’àmbit laboral, empresarial i econòmic s’ha organitzat un servei d’atenció municipal integrat per personal de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell pertanyent principalment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a i al Servei d’Orientació i Intermediació laboral. Les persones que vulguin adreçar-hi les seves consultes tenen a disposició a l'adreça electrònica peconomica@ajsabadell.cat. En un termini inferior a 24 h (dies hàbils) seran atesos tots els correus que s’adrecin a aquesta bústia. D’altra banda, també s’ha habilitat el telèfon 618 31 66 16. L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. En paral·lel, el web es va actualitzant permanentment. La pàgina inclou un recull de les principals mesures econòmiques determinades per organismes oficials classificades per treballadors i treballadores, empreses, autònoms i autònomes i comerços. Així mateix, per facilitar l’accés a la informació de totes les persones que es veuen afectades en l’àmbit laboral o empresarial per la situació actual, l’Ajuntament, d’acord amb les entitats  de la ciutat, ha editat una guia resum de mesures econòmiques impulsades per l’Ajuntament i pels governs de Catalunya i de l’Estat per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes.  Segons l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés "esperem fer front a aquesta situació excepcional plegats i així poder reduir l’impacte que aquesta crisi pugui tenir en l’economia de la ciutat" . Podeu consultar AQUÍ el missatge íntegre de l'alcaldessa per a empreses, autònoms/es i treballadors/es.  


NOU SERVEI ATENCIÓ SABADELL COVID-19
GUIA RESUM MESURES ECONÒMIQUES