Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Plataforma online per a empreses proveïdores industrials amb potencial exportador

De la mà d'ACCIÓ, Generalitat de Catalunya ha desenvolupat un nou cercador empresarial anomenat Catalonia Industry Suppliers. No deixis passar l'oprtunitat per donar visibilitat internacional a la teva empresa.

L'objectiu és que les empreses proveïdores industrials catalanes amb interès i potencial exportador puguin mostrar i donar visibilitat amb detall als seus productes, serveis i aplicacions, per tal que totes les empreses catalanes i internacionals que formen part d'aquesta plataforma online les puguin trobar fàcilment. Els requisits per poder accedir a la plataforma són els següents:

  • Ser empresa fabricant o desenvolupar activitat productiva a Catalunya
  • Tenir capacitat d'exportació i experiència
  • Tenir presència internacional en línia
  • Que l'empresa tingui més de 10 treballadors o bé una facturació superior als 2 milions d'euros

Aquesta nova eina online permet que les empreses inscrites puguin ser identificades en diferents sectors industrials com ara: el de l'alimentació, el químic, els sistemes industrials, el disseny, la cultura, la medicina o la mobilitat, entre d'altres, i en mostra amb detall els seus productes principals. Actualment ja en formen més de 3.000 empreses industrials. No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te i dona visibilitat internacional a la teva empresa!

Per a més informació: Catalonia Industry Suppliers