Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Participa a la Hackovid! Aporta solucions durant el confinament

Formes part d’una startup o PIME innovadora? Ets desenvolupador/a o estudiant amb interès en l’àmbit social? Formes part d’un meetup TIC amb capacitats per ajudar en aquests moments?. Sigues part del canvi i inscriu-te a la Hackovid!

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació i2CAT ha posat en marxa la Hackovid, una hackató ciutadana que té l’objectiu de resoldre les necessitats socials relacionades amb la situació de confinament que estem vivint, així com les que puguin sorgir un cop aquesta es vagi superant. Aquest confinament ens enfronta a diversos reptes i necessitats relacionades amb el nostre entorn (feina, família, veïns, necessitats bàsiques o sortides a l’exterior) i per tal de donar-hi resposta s’organitza aquesta hackató.

Un jurat multidisciplinari valorarà les solucions més innovadores i amb un major potencial d’impacte social. Les cinc solucions millor valorades optaran a premis de fins a 7.000 € en metàl·lic per continuar amb el desenvolupament i portar a terme la implementació de les solucions guanyadores. Aquests premis estan orientats a què els equips guanyadors puguin seguir desenvolupant la seva solució i impulsar-ne la implementació.

TERMINIS
  • Fase de hackató tecnològica: dilluns 6 d’abril a diumenge 12 d’abril
  • Fase d’avaluació del jurat: dilluns 13 d’abril a dimarts 14 d’abril
  • Lliurament de premis: 15 d’abril
MÉS INFORMACIÓ I BASES
  • Trobaràs tota la informació i bases per poder participar-hi en el següent enllaç Hackovid