Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: Premi "Millor Empresa" i "Millor idea de negoci"

Tens una idea de negoci trencadora? Estàs desenvolupant un projecte innovador? Presenta el teu projecte al Fòrum de l´emprenedoria de Sabadell previst pel proper 18 de juny.

Com cada any dins el Cafè Aventura. Fòrum d'Emprenedoria de Sabadell s'estableixen dues categories, “Millor empresa”, per aquelles empreses constituïdes i amb menys de 3 anys i “Millor idea de negoci” per aquelles idees que encara no s'han materialitzat. S'estableixen dos premis per les empreses guanyadores. Per la primera classificada  en la categoria "Millor empresa" s'estableix una dotació econòmica de 4.000 €, l'accés al programa de mentoring d´autoocupació valorat en 800 € i d'aproximadament un any de durada, i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoring abans esmentat.

D´altra banda per la categoria "Millor idea de negoci" la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà d´una bossa de 800 € a convertir en 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació. Tot això, emmarcat en una jornada on les persones promotores d'idees i empreses podran presentar els seus productes o serveis amb la tècnica elevator pitch per poder atraure l'atenció del public.

BASES REGULADORES

INSCRIPCIÓ