Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Aina Garrido: “L’Erasmus facilita l’intercanvi entre professionals”

En aquesta entrevista us presentem la seva experiència Erasmus Joves Emprenedors/es. Un projecte amb llarga trajectòria a tenir present tot i el moment actual per quan es doni un context més favorable.

De la mà de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom, l'Aina va escollir Amsterdam per consolidar i ampliar fronteres del seu projecte emprenedor. L’Aina Garrido des seu despatx d’arquitectura va fer una estada a l’empresa Ana Architects a Amsterdam entre juny i desembre de 2019. En aquests moments continuem treballant per crear les bases per a les futures relacions i sobretot futures estades com la de l'Aina.

De la mà de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom, l'Aina va escollir Amsterdam per consolidar i ampliar fronteres del seu projecte emprenedorDe la mà de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom, l'Aina va escollir Amsterdam per consolidar i ampliar fronteres del seu projecte emprenedor

Pots parlar-nos del teu projecte?

Som un despatx d’arquitectura jove i dinàmic, involucrat amb aspectes com la sostenibilitat, eficiència energètica, el disseny i la funcionalitat. Com a despatx oferim diversos serveis: projectes arquitectònics d’obra privada, projectes arquitectònics d’obra pública, concursos, col·laboracions amb altres despatxos d’arquitectura i realització d’estudis per a l’administració pública.

Quina era la teva situació professional abans de començar el programa?

Estava treballant en el despatx que havíem muntat amb el meu company portant projectes diversos.

Quines motivacions et van portar a fer el programa Erasmus?

Conèixer altres maneres de treballar, aprendre noves maneres d’enfocar els projectes, millorar el meu nivell d’anglès, aprendre nous programes però en resum viure una experiència que creia que em faria créixer tan a nivell personal com professional.

Quines activitats estàs portant a terme a l’empresa del teu/ de la teva Host a Holanda?

He treballat en diferents projectes, en diferents fases i amb diferents eines. És a dir, he fet des d’esbossos a mà, maquetes, utilitzat programes específics per cada document que necessitàvem...

Quines habilitats o coneixement t´està aportant el programa Erasmus?

Conèixer nous programes, noves maneres de representar, noves maneres de treballar, noves maneres de fer en general.

Quin beneficis creus que la estada està aportant al teu/ la teva host?

Conèixer el meu enfoc i la meva manera de treballar relacionat amb la meva formació i la meva carrera professional.

Beneficis de participar en el programa

Et facilita l’intercanvi entre professionals i al mateix temps et dóna la oportunitat de formar-te en el camp que t’interessa.

Com el programa està ajudant a que milloris el teu bussiness plan?

 A partir d’ara re enfocaré alguns aspectes del nostre negoci en funció del que he après durant aquests mesos.

Recomanaries el programa a algú que s´ho estigui plantejant? Perquè?

Se’ns dubte! Viure una experiència com aquesta t’obre la ment tan a nivell professional com personal ja que estàs vivint en una altra ciutat on tenen una altra cultura però a més et dóna la possibilitat de formar-te a nivell professional. Simplement fes-ho, val la pena!

Si estàs interessat/da a dur a terme una estada o a acollir un/a nou/va emprenedor/a estranger/a en la teva empresa quan les condicions siguin més favorables donada la crisi de la COVID19, pots informar-te'n a través del personal tècnic de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de Sabadell al Vapor Llonch (ctra. Barcelona, 208 bis). Pots adreçar un correu sbdempresa@ajsabadell.cat