Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Consulta el programa de webinars per a empreses i persones emprenedores

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom ofereix formació online per donar suport a les empreses i persones  emprenedores. Aquest maig els webinars són sobre Instragram per a negocis i aspectes fiscals i comptables per a autònoms/es.

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a ofereix un nou programa de formació empresarial propi online  que inclou diferents sessions informatives, càpsules de coneixement, així com cursos i programes específics.  D’aquesta manera, l’activitat formativa presencial que s’ofereix periòdicament s’ha adaptat a un format online per mantenir aquest servei. Aquest programa com és habitual està adreçat a persones emprenedores, empresàries individuals i empreses.

El primer webinar programat  ja s'ha realitzat aquesta setmana amb el títol Impulsa el teu negoci i fidelitza els teus clients a Instagram. 

Altre webinar previst per maig és el dia 15 de maig amb el títol Repensem l'estratègia del nostre model de negoci post COVID-19.  Durant maig també s’ha previst el webinar Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci. Els dies 19, 20 i 21 de maig es podrà seguir aquest seminari. L'objectiu del taller és acostar la mecànica dels impostos als petits empresaris/àries, per tal que a través de la pràctica coneguin millor el seu contingut i puguin realitzar de forma independent o juntament amb la seva gestoria, una millor planificació de la seva tributació.

Els dies 1 i 3 de juny el torn serà pel webinar Vull ser autònom/a: què puc fer amb  el certificat digital?. L'objectiu d'aquesta sessió consisteix a explicar les utilitats que té el certificat digital de la Generalitat de Catalunya idcat perquè les noves persones autònomes es beneficiïn del seu ús.

Entre els webinars ja programats està també el curs on line dels dies 8, 11, 15 i 18 de juny Ho estic fent bé? Els indicadors, clau de gestió de la pime o l'autònom.  L’objectiu del curs és donar a conèixer què són els indicadors clau de gestió, quins són els principals en els diferents àmbits de l’empresa i com es calculen.

El programa de formació empresarial s’anirà ampliant. Totes les activitats requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació d’aquestes activitats ho pot fer a través del web sabadellempresa.cat

#JoEmFormoaCasa

Aquesta iniciativa s’afegeix a altres sorgides des de l’àmbit de la Promoció Econòmica com l’espai web #JoEmFormoaCasa amb recursos educatius en obert. En concret, des del Punt Òmnia del Centre de Formació Cal Molins es facilita l’accés a tot un seguit de recursos d’autoaprenentatge TIC com eines Google o Linkedin. L’apartat #JoEmFormoaCasa s’actualitzarà de forma periòdica durant el confinament.

D’altra banda, el Centre de Formació Cal Molins ofereix la possibilitat de formació online en més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos per mitjà de l’Aula Mentor. Aquesta iniciativa de formació oberta, flexible està adreçada a persones adultes (en situació d’atur o en actiu) que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals.