Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Activat un servei de cita prèvia per oferir atenció presencial, telefònica o telemàtica

Les persones interessades poden sol·licitar una cita prèvia omplint el formulari que es pot consultar AQUÍ. Un cop omplert ens posarem en contacte per donar resposta.

Tot i l’estat d’alarma, l’activitat de Promoció Econòmica de Sabadell no s’ha aturat i s’ha seguit oferint els serveis ja existents, que ho han permès pels seus requeriments, de forma telemàtica. D’aquesta manera, s’han mantingut assessoraments o atencions per via telefònica o telemàtica o s’han adaptat programes formatius presencials a plataformes en línia, entre moltes altres coses.

D’altra banda, a partir de dilluns 15 de juny es reprendran part dels serveis presencials que complementen els serveis telemàtics activats durant l’estat d’alarma. Per poder accedir als serveis en qualsevol dels seus formats les persones interessades poden sol·licitar una cita prèvia. La manera de fer-ho és omplint el formulari que es pot consultar AQUÍ o bé trucant al 93 745 31 61. Si alguna persona desitja sol·licitar una cita prèvia adreçant-se personalment a la recepció del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 , bis) també ho podrà fer-ho. L’horari d’atenció al públic telefònic i presencial és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Per garantir la prestació dels serveis públics i al mateix temps continuar vetllant per la seguretat de la ciutadania i del conjunt del personal en la situació provocada per la Covid-19, s’han adequat els edificis vinculats a la Regidoria de Desenvolupament Econòmic de cara a la reobertura. S’han adquirit diversos elements de protecció i els espais d’atenció al públic s’han organitzat per afavorir la distància de seguretat necessària. Es preveuen, també, les neteges i la higienització dels diferents elements segons els protocols vigents i es proporcionarà al personal els materials necessaris per a la seva protecció.