Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

2a edició 2020. Futur Mod per fer créixer projectes del sector tèxtil i moda

Si ets una nova empresa/startup, de menys de 5 anys en funcionament, amb facturació (encara que sigui petita), apunta't a la sessió informativa online prevista el 30 octubre a les 10 h per fer créixer el teu projecte del sector tèxtil-moda.

Si ets una startup del sector tèxtil/moda o vinculat a aquest, tens una nova oportunitat de presentar el teu projecte i optar als serveis que Futur Mod t'ofereix. 

Aquests serveis són:

  • Mentoratges, amb professionals experts en diverses matèries (Màrqueting, producció, Ecommerce, internacionalització, finances, xarxes socials, etc.)
  • Formació, mitjançant càpsules formatives específiques per a la millora de la teva startup i ajudar a la seva expansió.
  • Networking, amb empreses consolidades  per tal de contribuir a millorar la seva competitivitat i aportar beneficis a ambdues parts.

Puja el teu projecte a http://futurmod.fashion i inscriu-te a la jornada de presentació (que serà telemàtica) a través d'aquest enllaç.

Aquest programa, liderat per l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i l'Ajuntament d'Igualada, compta amb el suport del SOC-Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell/Vapor Llonch i la participació de MODACC-Clúster Català de la Moda.