Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Anuncis de negocis industrials disponibles a Reempresa

Si tens interès a fer-te amb un negoci del sector industrial que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un.

Es pot obtenir informació completa de tots els negocis disponibles al cercador de Reempresa. Aquests són els negocis industrials de Sabadell i poblacions veïnes que estan en cessió al programa i busquen nova propietat:

Un reemprenedor és qui té el projecte de comprar una empresa o negoci que ja existeix. A l'OAEA de Sabadell donem suport i assessorament al reemprenedor. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic. Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.

D'altra banda, durant els dies 5 i 6 d enovembre s'ofereixen unes jorrnades online adreçades a persones reemprenedores en actiu que busquen iniciar un negoci a partir d’una empresa ja en funcionament. Amb el títol "Vull Reemprendre. L'opció Reempresa":  Sessió 1. Com trobar la nostra empresa ideal? (5 novembre) Sessió 2.  Què comprem quan comprem una empresa? (5 novembre)

WEBINAR: 5 i 6 de novembre

Vull Reemprendre. L'opció de Reempresa

Horari: 10 - 11 h
Formació online
Requereix inscripció prèvia
Consulta díptic informatiu
Inscripció on-line