Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIÓ OBERTA: Cicle de webinars Indústria 4.0: Connecta’t amb el present

Ja està obert el termini d'inscripcions al cicle de webinars sobre Indústria 4.0 que ofereix el Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents potencialitats de les tecnologies de la indústria 4.0, per aprofitar-les per la competitivitat, consolidació i creixement de les empreses. 

Aquestes dues sessions online es duran a terme el dilluns 14 i el dimecres 16 de desembre, en horari de 9:30 a  11 h. Unes sessions adreçades a les empreses, i en les quals  s´exposaran les diferents tecnologies 4.0, així com casos de bones pràctiques d’empreses. Les jornades virtuals seran dinamitzades per Xavier Gallardo, soci director de Novatec Advisor; i comptaran amb la participació de Xavier Riba, cofundador d’Innovae, i Aintzabe Arbide, manager de 3D Factory Incubator, que explicaran experiències vivencials d’aplicacions de les tecnologies.