&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Pròxima convocatòria d’ajuts al sector de l'activitat física i l'esport

S'han publicat les bases que regularan la concessió dels ajuts extraordinaris i d'emergència per fer front a les afectacions econòmiques i socials que es puguin produir en el sector de l'activitat física i l'esport.  

Aquests ajuts es convoquen per ajudar a paliar l'efecte de les crisis sanitària, econòmica i social de la COVID-19 durant l'any 2021 al sector de l'activitat física i l'esport i consten dos programes:

  • Programa 1: Per a entitats gestores d'instal·lacions esportives l'obertura al públic de les quals s'hagi vist suspesa o limitada. 
  • Programa 2: Per a entitats organitzadores de competicions esportives oficials d'àmbit català, a nivell federat (excloses les professionals) i escolar, la celebració de les quals s'hagi vist ajornada.

La convocatòria s'obrirà pròximament i les sol·licituds es podran trametre en el termini de cinc dies hàbils des de la seva publicació. El procediment de concessió és de concurrència competitiva.

BASES

INFOGRAFIA RESUM