Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Ajudes al comerç minorista de productes no essencials amb superfície superior a 400m2

Publicades les bases de les ajudes per als establiments ubicats en centres, galeries i recintes comercials i locals de més de 400 m2, tancats entre el 7 de gener i el 28 de febrer, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

RESUM

Ajudes per als establiments ubicats en centres, galeries i recintes comercials i locals de més de 400 metres quadrats, tancats entre el 7 de gener i el 28 de febrer.

REQUISITS

Poden ser beneficiàries els autònoms i pimes de comerç al detall, amb establiments de productes no essencials i una superfície superior a 400 metres o els autònoms i pimes amb establiments o locals comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials i que hagin estat obligats a tancar. 

QUANTIA
  • 5.000€ per establiments de comerç al detall de productes no essencials amb una superfície superior als 400 metres quadrats.
  • 5.000€ per establiments o locals comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials:
  • 7.000€ per establiments de restauració, és a dir, bars, restaurants i cafeteries que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials:

Important, els locals que ja s’han beneficiat de la primera línia d’ajuts, oberta el mes de gener, rebran un nou pagament de manera automàtica sense haver de fer cap sol·licitud nova.

SOL·LICITUD

Per mitjans electrònics segons el model normalitzat a Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement.

BASES (DOGC núm. 8357)

+INFO