&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

PIMEC llança un programa d'impuls a petites i mitjanes empreses

PIMEC, amb el suport de la Generalitat i a través del Departament d’Empresa i Coneixement, posa a l'abast de les pimes un nou programa d'ajut i impuls a empresàries i empresaris de Catalunya.

El programa s'ha creat per contribuir a pal·liar els efectes de la Covid-19 en les pimes i els ofereix fer una anàlisi de viabilitat que n'asseguri la pervivència. 

PIMEC: pla de visibilitat empresarial

En la primera fase del programa i després d'haver emplenat una sèrie de dades, les pimes participants rebran un informe complet i personalitzat i podran accedir a més de 20 píndoles formatives. Amb tot plegat aquestes podran diagnosticar, de forma clara, la seva situació i viabilitat, amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic, comercial i organitzacional. En la segona i tercera fases, s’estudiarà l’informe de recomanacions, es definiran els punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat de l’empresa i es farà un acompanyament per definir les palanques i implementar les accions oportunes.

INSCRIPCIÓ

+INFO