Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Cafè amb gotes, sessió de networking d'Onion sobre innovació i transformació digital

El proper dia 6 de maig a les 16 h la Xarxa Onion durà a terme la primera sessió de Cafè amb gotes, un cicle d'activitats de networking adreçat a professionals. La sessió tractarà la innovació i la transformació digital en la microempresa.

Es tracta d'una proposta d'aproximació a professionals de referència per impulsar i compartir el seu know how, amb els quals es pot conversar, aprendre i compartir experteses. L'acte tindrà lloc al Factory Cafè (Rambla d'Ibèria, 97).

El cicle, que es du a terme en un clima proper i personalitzat (complint amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19), pretén generar un entorn idoni per poder inspirar-se, compartir i conèixer el món de l’emprenedoria. Hi assistiran com a convidats 12 professionals de renom.

Aquesta sessió estarà centrada en Josep Rof, expert en millora del negoci basada en la innovació i en la tecnologia. Ha estat director general de diferents empreses de software, entre les quals el Centre de Càlcul de Sabadell, director d'Informàtica del Grup Agbar i director de tecnologia del grup Suez.

Com sempre, la Xarxa Onion emprèn aquesta acció amb la missió d'actuar com a agent dinamitzador i generador de contactes i de nou coneixement entre el teixit empresarial de la ciutat. Les persones interessades poden inscriure-s'hi a través de l'enllaç d'INSCRIPCIÓ o a través del correu electrònic de la Xarxa Onion.