Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a ofereix un nou servei de valoració d'empreses

Promoció Econòmica de Sabadell disposa d’un Centre Reempresa dins de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a que ofereix un servei gratuït orientat a facilitar la transmissió del seu negoci. El servei té el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest servei es concreta en la possibilitat de realitzar la valoració econòmica de l'empresa en traspàs i així construir una proposta de valor per poder realitzar els processos de negociació a través d’eines objectives. 

QUÈ ÉS REEMPRESA?

És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de creació.

  • Ets una persona emprenedora? Has pensat en agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament?
  • Tens un negoci i (per jubilació, falta de temps, canvi de domicili), no pots dedicar-hi més temps? Has pensat en passar el teu testimoni de l’empresa a una nova persona emprenedora?

ALGUNES XIFRES

CASOS D'ÈXIT

  • “Que allò que vam crear fa tants anys i amb molt d’esforç continuï és una satisfacció per a mi”.
  • "Reempresa és una de les vies més vàlides i segures per cedir un negoci que estigui en funcionament".
  • "T’imagines una cosa de la compravenda, però no és tan fàcil i ens ha ajudat molt tenir-vos darrere".

VÍDEOS TESTIMONIALS

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació es poden posar en contacte amb sbdempresa@ajsabadell.cat i personal tècnic especialitzat es posarà en contacte amb vostè.