Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

2a sessió del Cafè amb gotes de la Xarxa Onion: Emprendre a foc lent, amb Oriol Bausà

El proper dia 3 de juny a les 16 h la Xarxa Onion durà a terme la segona sessió de Cafè amb gotes, un cicle d'activitats de networking adreçat a professionals. La sessió tractarà sobre l'emprenedoria i la internacionalització.

En aquesta ocasió, Oriol Bausà, director de l’empresa de facturació digital b2brouter.net, compartirà la seva experiència d'emprenedoria i internacionalització que l'ha portat arribar a 111 països, a operar en 12 llengües i a superar els 120.000 usuaris. L'acte tindrà lloc al Factory Cafè (Rambla d'Ibèria, 97) i compleix amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

Cafè amb gotes és una proposta d'aproximació a professionals de referència per impulsar i compartir el seu know how, amb els quals es pot conversar, aprendre i compartir experteses, en un entorn idoni que permeti inspirar-se, compartir i conèixer el món de l’emprenedoria. Cada sessió és impartida per un dels 12 professionals de renom que configuren el cicle. 

Com sempre, la Xarxa Onion emprèn aquesta acció amb la missió d'actuar com a agent dinamitzador i generador de contactes i de nou coneixement entre el teixit empresarial de la ciutat. Les persones interessades poden inscriure-s'hi a través de l'enllaç d'INSCRIPCIÓ o a través del correu electrònic de la Xarxa Onion. 

+INFO