Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

SOS Mentoring, el programa d’acompanyament a persones autònomes i petits negocis

Promoció Econòmica de Sabadell s’ha sumat a SOS Mentoring, un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb més de 500 mentors voluntaris per ajudar les petites empreses a reactivar l'activitat i salvaguardar els llocs de treball. 

SOS Mentoring compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per a les petites empreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries, ajudant-los a diagnosticar correctament la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a la crisi derivada del Covid-19 i mantenir l’ocupació. 

  • Si teniu una petita empresa i esteu en una situació de dificultat, podeu participar com a beneficiaris/àries del programa. 
  • Si sou empresaris/àries o directius/ives amb experiència i amb voluntat d’ajudar en aquests moments tan complexes, podeu participar com a mentors/es voluntaris/àries. 

Per participar en el programa en qualsevol d’ambdues modalitats podeu escriure un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat o trucar al 93 745 31 61.

Us animem a participar i inscriure-us a les sessions informatives del programa SOS Mentoring, on es compartirà amb més detall el funcionament del programa per aquelles microempreses i persones autònomes que volen beneficiar-se de l’acompanyament personalitzat i gratuït, com per persones mentores voluntàries, empresaris/àries i directius/ves amb experiència i voluntat d’ajudar.

SESSIONS INFORMATIVES PER A MICROEMPRESES 

Dimarts 16/03/22 de 13 a 14 hores (Inscripcions AQUÍ)

SESSIONS INFORMATIVES PER A PERSONES MENTORES VOLUNTÀRIES

Dijous 17/03/22 de 16 a 17 hores (Inscripcions AQUÍ)