Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Subvencions a pèrdues per la reducció forçada dels aforaments en espais escènics i musicals

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural publica la 4a moficicació de les bases específiques per la concessió de subvencions per compensar les pèrdues per la reducció forçada dels aforaments en espais escènics i musicals de la Covid-19. 

Aquesta s'aplica amb efectes retroactius a la convocatòria d'aquesta línia de subvencions publicada mitjançant la Resolució CLT/3161/2020, de 30 de novembre (DOGC núm. 8289, de 7.12.2020), però per a concerts i espectacles fets a partir del 9 d'abril i fins el 25 d'abril del 2021.

REQUISITS

S'ha incrementat el percentatge i la quantia màxima a aplicar en el càlcul de la subvenció en els períodes de restriccions per confinament municipal.

  • La pèrdua d'ingressos subvencionable correspon al nombre d'entrades que representa, per a cada espai escènic o musical, el 16% del seu aforament oficial, independentment del nombre d'entrades efectivament venudes en cada representació o actuació.
  • En el cas de períodes de limitació de mobilitat en l'entrada i la sortida de persones de cada comarca (confinament comarcal), la pèrdua d'ingressos subvencionable correspon al nombre d'entrades que representa, per a cada espai escènic o musical, el 22% del seu aforament oficial, independentment del nombre d'entrades efectivament venudes en cada representació o actuació.
  • En el cas de períodes de limitació de mobilitat en l'entrada i la sortida de persones de cada municipi (confinament municipal), la pèrdua d'ingressos subvencionable correspon al nombre d'entrades que representa, per a cada espai escènic o musical, el 28% del seu aforament oficial, independentment del nombre d'entrades efectivament venudes en cada representació o actuació.
  • En el cas d'espais amb grans aforaments, la pèrdua d'ingressos subvencionable correspon al nombre d'entrades que representa el diferencial entre l'aforament efectiu permès segons la limitació del nombre d'espectadors i el 66% de l'aforament oficial de l'espai escènic o musical.
  • Aquest diferencial es calcula respecte del 72% o del 78% de l'aforament oficial si l'activitat es duu a terme en el període de limitació de mobilitat en l'entrada i sortida de persones de cada comarca (confinament comarcal) o de cada municipi (confinament municipal), respectivament

TERMINI

Del 9 de desembre del 2020 al 3 de juny del 2021 (inclòs).

SOL·LICITUD

BASES: Resolució clt/1614/2021