Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Es posa en marxa un nou programa de suport a la digitalització de micropimes i autònoms/es

L’Ajuntament de Sabadell inicia un nou programa de suport a la digitalització de micropimes i persones treballadores autònomes. L'objectiu és potenciar la presència de l'empresa a internet. 

Aquesta experiència pilot arrenca amb 10 negocis participants que entre juny i desembre de 2021 rebran 60 hores de  formació grupal i 4 hores addicionals d'acompanyament individual i personalitzat per poder tractar aspectes concrets del negoci i posar en pràctica els continguts teòrics i pràctics tractats a les sessions de formació, resoldre dubtes i donar suport en el procés de transformació digital.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González “la digitalització no és una opció, sinó una necessitat real i present  per  a tothom. Pel que fa a les empreses volem estar al seu costat i ajudar-les a millora la capacitat de resposta i adaptació”.

El present  programa tracta aspectes clau dels negocis digitals com establir una estratègia de comunicació i màrqueting online a nivell de planificació fins a eines per millorar el posicionament en cercadors, la utilització d’analítica web i de xarxes socials, així com l’ús de canals de venda online. El curs està  impartit per  una empresa especialitzada a oferir serveis de consultoria, formació i investigació en màrqueting digital i digitalització d'empreses.

El programa s’adreça a empreses de petita dimensió de diversos sectors. Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, “arribant a totes les empreses independentment de la seva dimensió podrem millorar la competitivitat del nostre teixit productiu i, per tant, reactivar l’economia. Des de l’administració insistim en aquesta oportunitat i en la voluntat de potenciar els projectes relacionats amb innovació i digitalització”.

El programa de digitalització es veu complementat amb altres accions formatives que ja s’estan desenvolupant durant tot l’any, adreçades a ajudar a les empreses a fer aquest pas cap a la digitalització.

Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a

Qualsevol empresa interessades en el programa de suport a la digitalització pot adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell enviant un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat. Les consultes seran recollides i es tindran en compte per a properes edicions d’aquest programa o per poder participar en alguns dels mòduls formatius previstos fins desembre. De fet, la inscripció està oberta per a les empreses que només estiguin interessades en algun tema en concret dels tallers previstos en aquest programa.