Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Al novembre, 2a Fira de l'Ocupació de Sabadell per a empreses en recerca de talent

Del 10 al 12 de novembre de 2021 se celebrarà la segona edició de la Fira de l'Ocupació de Sabadell, una trobada virtual entre empreses i persones en recerca de feina. 

Concretament, els dies 11 i 12 tindrà lloc el networking entre empreses i professionals. Les empreses participants tindran assignat un espai virtual gratuït al web Fira Ocupació Sabadell i podran escollir entre:

  • Entrevistes individuals i/o grupals virtuals (a través de la plataforma Zoom).
  • Entrevistes individuals i/o grupals presencials al recinte de Fira Sabadell (sempre que la situació sociosanitària ho permeti).

A més, la Fira ofereix a les empreses:

  • Concertació d'entrevistes.
  • Sessions virtuals de training en selecció per competències.
  • Publicitat en diferenst canals de difusió.

La primera edició de Fira Ocupació Sabadell es va celebrar íntegrament en format telemàtic entre el 2 i 5 de novembre de 2020 i va aconseguir atreure 1.116 participants. L’Ajuntament de Sabadell, representat per Promoció Econòmica, Fira Sabadell i Sabadell Servei d’Atenció Integral (SAI), és l’organitzador de Fira Ocupació Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

PRERESERVA